Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraftuj [Dedyk][24/7]

ProoJacob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=Minecraftuj

Typ: Freebuild/Role Play

Adres IP: sv.minecraftuj.pl:

Status: online

informacje.png

Sloty: 60

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Jacob ( Admin )

Lealen ( Admin )

TheRaGeEE ( Admin )

Drecer ( Admin )

KittyPL ( Jr. Admin)

Blatford ( Moderator )

pluginy.png

Appletree, craftbook, coloredsogns, treeassist, worldguard, itemscanner, anticreeper, noenderdragon, iconomy, directbankx, playerstatusings, simplespleef, simplehat, worldborded, simpleregionmarket, lwc, chestshop, jobsy

inne.png

Zapraszamy na serwer. Panuje u nas miła atmosfera, no i jest bardzo fajnie ! Mało graczy, ale uważam, że dzięki wam się to zmieni. No, mogę wymieniać sporo zalet serwera, ale po co, jak mogę powiedzieć: WBIJAJCIE, NIE POŻAŁUJECIE!

Opublikowano

No cóż, powiem tak: na serwerze jestem pierwszy dzień i już przypadł mi do gustu. Wszystko jest ładnie rozplanowane, panuje ład i porządek, ulice są ponazywane, z adminami jest b.dobry kontakt.. No ogólnie jest obrzydliwie idealnie :D Aż się zdziwiłem że przy 60 slotach taki wspaniały serwer świeci pustkami oO No ale spokojnie, już my to rozkręcimy :D

Opublikowano

Jak dla mnie to serwer jest spoko. :D Miła administracja tzn. przyjmują ze spokojem głupie pytania, chętnie pomagają graczom, pilnują porządku na serwerze. Mapa też jest ładnie rozplanowana i wszystko dobrze opisane. Ogólnie to polecam serwa ;)

6xnuke.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...